Полезно

Промо код за SuperHosting.BG

Качественият хостинг е от изключително важно значение за правилното функциониране на вашия онлайн бизнес. Един от доказалите се провайдери в областта е компанията Суперхостинг, която генерира специално за блога ни ПРОМО-код: nowbg. А вие като наш посетител и читател можете да се възползвате от него напълно безплатно!

Защо от Суперхостинг?

Представяме Ви една доста бързо развиващата се хостинг компания в България, предлагаща не просто обикновени услуги от рода на регистрация на домейн име и сървърно пространство за качването на вашия сайт. Тя постоянно работи в посока подобряване защитата на сайтовете, адекватното клиентско обслужване, предлагане на облачни услуги, отваряне на онлайн магазин, регистрация в търсачки и какво ли още не.

Компанията е лидер в областта си вече дълги години, предлагайки адекватно 24-часово обслужване на клиентите и 24/7 техническа поддръжка. От Superhosting твърдят, че не правят компромиси със сигурността и защитата на инфраструктурата им от DDoS атаки.

С какво се отличава от останалите конкуренти?

Ето няколко примера, защо да се доверите именно на този провайдер:

  • Притежават собствени инструменти за управление от рода на WordPress Manager by SuperHosting, PHP Manager by SuperHosting и много други;
  • Осигуряват на клиентите си промо-код за Google AdWords на стойност 120 лв;
  • Предлагат доста изчерпателен списък от често задавани въпроси с подробни отговори;
  • Отделна секция с промоции и отстъпки за клиентите на доставчика;
  • Изпращат уведомления по имейл в периодите на техническа поддръжка и обновления;
  • Съппорта отговаря в рамките на няколко минути, без значение кое време на денонощието е.

Това разбира се е доста кратък списък с предимствата пред конкурентите. За пълната информация и запознаване по-подробно с достъпните опции и услуги, посетете директно официалната им страница.

Как да се възползвам от промоционалния код?

В периода на подновяване на абонамента, на предпоследната стъпка от процеса има специално поле “Промо-код”, в което трябва да въведете символите nowbg Благодарение на него Вие ще получите процент отстъпка от редовната цена за плащане. Валиден е при план “Супер старт”…..

Както вероятно забелязвате от по-горе написаното, ако предвиждате или вече притежавате сериозен онлайн бизнес, Ви трябва и надежден хостинг провайдер, като този, който Ви представихме накратко. А споделеният промо-код ще Ви помогне да спестите средства. И не забравяйте, че ако имате затруднения или проблеми, винаги можете да се обърнете напълно БЕЗПЛАТНО към техническата поддръжка и те със сигурност ще Ви съдействат.

Успехи!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *